Over mij


Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Marieke van der Miessen. Samen met mijn man en 2 mooie dochters woon ik sinds kort in Noord-Brabant. De afgelopen 10 jaar hebben we in Haarlem gewoond.

Hoewel ik al mijn hele leven graag foto's maak heb ik pas een aantal jaren geleden voor het eerst een professionele camera aangeschaft. Het begon als een hobby, maar is inmiddels al niet meer weg te denken uit mijn bestaan en neemt dan ook steeds serieuzere vormen aan. Inmiddels ben ik heel wat cursussen en shoots verder. Fotograferen is gewoon wat ik het liefste doe. Ik houd van het contact met mensen en kinderen in het bijzonder. Ik maak graag liefdevolle foto's waarbij ouder en kind echt een verbondenheid laten zien. Connectie is voor mij dan ook een belangrijk thema in de foto's die ik maak. Ik ben een enorm gevoelsmens en ik hoop dat je dat terug ziet in mijn foto's. De foto's maak ik het liefste thuis of buiten als het Nederlandse weer dit toelaat. Ik gebruik hierbij alleen natuurlijk licht.

Naast fotografie heb ik ook een passie voor interieur. Ik vind het dan ook fantastisch deze werelden met elkaar te combineren. Dus ook voor foto's van je interieur ben je bij mij aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort. Ik kijk er naar uit.